مجموعه فیلم های ایرانی و خارجی

وبلاگ دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

مجموعه فیلم های ایرانی و خارجی

وبلاگ دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

پیوندها

۴ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
شرح: 

خرم آباد و استان لرستان چمن زارها و جنگل های انباشه از پوشش های گیاهی مناسبی هستند که منبع تغذیه دام می باشند این کیفیت بر روی فرآرورده های لبنی حاصل از دام ها تاثیر می گذارد. یکی از بهترین محصولاتی که می توان از این منطقه تهیه کرد روغن حیوانی خرم آباد است که طعم و عطر فوق العاده ای دارد. منطقه ی دلفان یکی از  بهترین روغن ها را در لرستان تولید می کند که شما به روغن این منطقه می توانید در شهر خرم آباد دسترسی داشته باشید و بعنوان سوغات خرم آباد لرستان و یا استفاده ی خود تهیه کنید و از طعم فوق العاده ای که به غذا می دهد لذت ببرید. روغن حیوانی معمولا به دو رنگ سفید و زرد تولید میشوند.

از جمله خواص روغن های حیوانی می توان موارد زیر را نام برد:

    کاهش غلظت خون
    کاهش چربی های زائد خون
    شادابی و سفیدی پوست
    سم زدائی بدن

یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: زیاده روی در مصرف روغن حیوانی کرمانشاهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب، مصرف کننده را در معرض عارضه قلبی قرار می دهد.
آفتاب‌‌نیوز :
علی اشرف رشیدی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بزرگسالانی که از سلامت جسمی برخوردارند می توانند در حد طبیعی از روغن حیوانی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه کیفیت روغن خوراکی مهم تر از کمیت آن است ادامه داد: روغن خوراکی که به سالاد و پخت و پز تعلق دارد نباید جایگزینی برای سرخ کردن مواد خوراکی شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: باید بدانیم که هر روغن برای مصرف خاص خود کاربرد دارد و روغن های سرخ کردنی نباید دوبار در معرض حرارت قرار گیرند. 

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه، قابلیت افزایش وزن از عوارض مصرف روغن های خوراکی است و هر یک گرم روغن، 9 کالری در بدن مصرف کننده تولید می کند.

بخشی از بیمارستان قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه به بیماران قلبی ناشی از مصرف غذاهای چرب و تغذیه ای نادرست اختصاص یافته است.

مرگ ناشی از بیماریهای قلبی بیشترین میزان را در استان کرمانشاه به خود اختصاص داده است.
  • FNS Nazari
  • ۰
  • ۰

انگور و کشمش شهریار,دوغ آبعلی تهران,سوغات تهران

دوغ از نوشیدنی‌های مورد علاقه ما ایرانیاست و کنار غذاهایی مثل چلوکباب و دل و جیگر از عناصر جدانشدنی سفره‌هامون هست. اما دوغ آبعلی که از بهترین سوغات تهران است، داستان دیگه‌ای داره و علاوه بر این که همین امروز در کنار اینهمه نوشیدنی‌های جورواجور کلی خاطرخواه و هوادار داره، یه طعم نوستالژیک برای خیلیا محسوب میشه.

آبعلی شهری از توابع دماوند هست که کارخانه تولید این دوغ خاطره‌انگیز در این شهر قرار داره.

البته وقتی به آبعلی میرسید دیدن دوغ های محلی که بیرون سوپرمارکتها و فروشگاهها چیده شده‌اند، توجه شما را جلب می‌کنن بنابراین شما میتونید هم این دوغ‌های محلی رو امتحان کنید و هم از محصولات این کارخانه خرید کنید. در هر حال پیشنهاد می‌کنیم اصلا به سادگی نگذرید و حتما این دوغ خوشمزه را امتحان کنید به خصوص اگه هوا گرم باشه حسابی بهتون میچسبه.

جالبه بدونید که 35 تا 40 درصد بازار جهانی دوغ در اختیار ایران است.

abali

دوغ آبعلی تهران را شاید خیلی ها شنیده باشند. آبعلی شهری از توابع دماوند است که در استان تهران قرار دارد. یکی از سوغاتی هایی که میتوان از تهران تهیه کرد دوغ آبعلی است که بسیار طعم فوق العاده ای دارد و نوشیدنش به آدم انرژی میدهد. بهترین روش برای ماندگاری مطلوب دوغ نگهداری آن در دمای یخچال است. کارخانه ی تولید دوغ در این شهر قرار دارد و برای درست کردن آن، از آب چشمه هایی که در این منطقه قرار دارد استفاده میکنند. اگر بدنبال مرکز این دوغ های خوشمزه هستید به جاده هراز و شهر آبعلی سفری داشته باشید و از دوغش غافل نشوید.


  • FNS Nazari
  • ۰
  • ۰

قطاب یزد ثبت ملی شد

مهارت پخت شیرینی قطاب یزدی به شماره‌ی ۱۱۸۴ در لیست آثار ناملموس ملی به ثبت رسید.

«محسن ذاکری‌نیا» معاون اداره کل میراث فرهنگی یزد، بیان کرد که قُطّاب از جمله شیرینی‌های معروف و یکی از مهم ترین سوغات یزد به شمار می‌رود. این محصول به دلیل وجود مغز بادام و هل، ارزش غذایی مناسبی دارد و طعم بسیار عالی قطاب، آن را از دیگر شیرینی‌ها متمایز کرده است.

ذاکری‌نیا گفت که قطاب یکی از شیرینی‌های شهر یزد است که به عنوان یک محصول اقتصادی با بازدهی نسبتاً زیادی مطرح است و هزاران نفر در زمینه این محصول امرار معاش می‌کنند.

معاون اداره کل میراث فرهنگی استان افزود که از طرفی باتوجه به این که قطاب از شیرینی‌های بادوام در برابر هوای آزاد به حساب می‌آید، بیشتر در مراسم جشن و شادی و دید و بازدیدهای زیارتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و البته پررنگ بودن آن در بخش سوغات یزد از دیگر ویژگی‌های آن است.

این مقام مسئول در خصوص تاریخچه این شیرینی نیز بیان کرد که اگرچه تاریخچه تولید شیرینی به قبل از اسلام بازمی‌گردد و قطعاً یزد نیز به عنوان یکی از مراکز مهم جمعیتی فلات ایران از این تاریخ بی‌بهره نبوده ولی مستندات موجود در خصوص این شیرینی کم‌نظیر یزدی مربوط به اواخر قاجار است.

تاکنون ۴۷ پرونده در حوزه‌ی ثبت آثار ناملموس در استان یزد به ثبت رسیده و استان یزد از نظر تعداد پرونده‌های ثبت ناملموس در سال ۹۴، رتبه‌ی اول را در سطح کشور کسب کرده است.

  • FNS Nazari
  • ۰
  • ۰

باقلوا شیرینی معروفی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عربی و آسیای میانه، قفقاز، قبرس و برخی مناطق روسیه می‌باشد. گفتنی است که این شیرینی خوشمزه و دلچسب، در ایران به اشکال مختلفی همچون لوله‌ای، مربعی و لوزی تهیه می‌شود. این شیرینی، سوغاتی معروف شهرهایی همچون یزد، قزوین و از معروف ترین سوغات تبریز است. در این مطلب، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را برای شما ذکر می‌کنیم تا بتواند در منزل آن را تهیه کنید.
مواد اولیه:
خمیر ورقه‌ای آرد: 15 ورقه.
گردو: نصف پیمانه.
کره ذوب‌شده: یک چهارم پیمانه.
پودر پسته و نارگیل: مقداری( جهت تزیین).
ترکیبات شهد:
گلاب: یک چهارم پیمانه.
آب: یک پیمانه.
شکر: 2 پیمانه.
هل ساییده شده: یک هشتم قاشق سوپ‌خوری( اختیاری).
زعفران: یک هشتم قاشق سوپ‌خوری( اختیاری).
آبلیموی تازه: یک تا دو قطره( اختیاری).
دستورالعمل:
برای شروع کار باقلوای تبریز فر را بر روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های قالبی به اندازه 33×23 را با کره چرب کنید. سپس، ورقه‌های خمیر را از یکدیگر جدا کرده و روی آن‌ها را برای جلوگیری از خشک شدن در مجاورت هوا بپوشانید. یکی از ورقه‌ها را به اندازه قالب تا کرده و آن را داخلش قرار دهید. بعد، روی آن را کره مالیده و این کار را تا قرار گرفتن 4 لایه خمیر در قالب ادامه دهید. دو تا سه قاشق سوپ‌خوری از پودر گردو را روی آن‌ها پاشیده و این کار را دو بار دیگر تکرار کنید. روی آخرین لایه از گردوها را با ورقه دیگری پوشانده و کره بمالید. این کار را تا تمام شدن همه لایه‌ها ادامه دهید. به کمک چاقوی تیزی شیرینی را به اشکال مربعی یا لوزی در قالب برش دهید. سپس، باقلوا را تا زمان طلایی شدن درون فر قرار داده و در همین حین شهد آن‌ها را آماده کنید.
برای تهیه شهد، ابتدا شکر و آب را تا زمان حل شدن کامل شکر بجوشانید. سپس، زعفران را در 2 قاشق سوپ‌خوری آب داغ حل کرده و به مواد اضافه کنید. هل ساییده را داخل مواد ریخته و به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کرده و بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید. سپس، دو قطره آبلیموی تازه در درونش ریخته و اجازه دهید تا کاملاٌ خنک شود. باقلوا را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن شهد را فوراٌ بر روی آن بریزید. در انتها، شیرینی را با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و تا زمان سرد شدن درون ظرف دربسته قرار ندهید.

باقلوا تبریز

باقلوا تبریز

باقلوا تبریز

باقلوا تبریز

  • FNS Nazari