مجموعه فیلم های ایرانی و خارجی

وبلاگ دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

مجموعه فیلم های ایرانی و خارجی

وبلاگ دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

پیوندها
  • ۰
  • ۰

اگر به دنبال این هستید که سئو سایت خود را به بهترین شکل انجام دهید ولی نمی دانید که از کدام افزونه وردپرس استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم ادامه مقاله را به دقت مطالعه فرمایید. با توجه به آمارهای به دست آمده تقریباً ۹۸۰ افزونه مختلف برای وردپرس وجود دارد.

در واقع باید به این دقت داشته باشید که چیزی به نام بهترین افزونه وردپرس وجود ندارد. تمام این موارد که مشاهده می کنید، تنها برای عنوان های مطالب استفاده می ‌شود. در ادامه مقاله به بررسی افزونه هایی می پردازیم که تجربه کاربران مختلف گوگل اثبات کرده است که آن ها عملکرد بسیار بهتری نسبت به دیگر افزونه ها، از خود نشان داده‌ اند.

حالا وقتشه!   اینو بخون: بهترین افزونه های AMP وردپرسپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.

1- افزونه yoast seo

Yoast Seo یکی از محبوب ترین و معروف ترین افزونه های سئو برای وردپرس می باشد که بیش از ۵ میلیون نصب فعال تا به امروز داشته است. در حقیقت برای بهینه سازی همین صفحه ای که در حال اسکرول کردن آن هستید، از این افزونه استفاده شده است.

فعالیت‌های بسیار زیادی را می‌ توان با استفاده از این افزونه برای بهینه سازی سایت خود انجام داد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • ساخت نقشه سایت xml
  • ثبت سایت خود در وبمستر تولزهای متفاوت
  • جلوگیری از ایندکس شدن برخی از محتواها برای موتورهای جستجو
  • ایجاد قالب های عنوان و متا دیسکریپشن
  • بهینه سازی صفحات AMP وب سایت شما

مواردی که در بالا گفته شد بیشتر برای خود سایت استفاده می شود؛ حال باید ببینیم که این افزونه برای بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل چه اقداماتی انجام می دهد.

Yoast Seo قسمت جداگانه برای تمامی صفحات و پست های یک وب سایت قرار می دهد تا با استفاده از آن بتوانید تگ های عنوان، متا دیسکریپشن، تگ های Canonical و بسیاری از موارد دیگر را مشاهده کنید. علاوه بر آن ها یک ویژگی دیگری که این افزونه دارد این است که به شما نشان می دهد که محتوای سایتتان تا چه حدی برای یک کلمه کلیدی خاص بهینه سازی شده است. شما با استفاده از این قسمت می توانید به راحتی تغییرات مناسبی در روند تولید محتوای سایت خود انجام دهید.

⭐️ نکته مهم: با این حال ما پیشنهاد می کنیم به این قسمت که میزان سئو بودن مطالب شما را نشان می دهد، توجه زیادی نکنید.

علت این است که این قسمت توجه زیادی به برخی نکاتی می‌ کند که در واقع برای موتورهای جستجو ارزش چندانی ندارند و جزو فاکتورهای اصلی رنکینگ گوگل نیستند؛ بنابراین ممکن است با توجه به آنالیز که در این قسمت به شما نشان داده می شود آسیب جدی به کیفیت محتوای خود را وارد کنید.

اما بر خلاف قسمت سئو، شما می توانید با استفاده از نکاتی که در قسمت خوانایی نشان داده می شود، تغییرات مناسبی در ویراستاری و ویرایش محتوایتان انجام دهید که می تواند در بهبود رتبه در نتایج جستجو تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. در انتها باید بگویم استفاده از این افزونه و نصب آن، گزینه بسیار مناسبی برای انتخاب است.

2- افزونه all in one seo pack

افزونه all in one seo pack شباهت بسیار زیادی با افزونه Yoast Seo دارد. شما می توانید با مقایسه و چند بررسی کوچک در زمینه های مختلف، به آن پی ببرید.

تنها در برخی از موارد ممکن است یک سری ویژگی های بیشتری نسبت به افزونه ای که در بالاتر به آن اشاره کردیم داشته باشد. به عنوان مثال شما از این افزونه می توانید برای موارد زیر استفاده کنید:

  • ویرایش فایل txt با استفاده از یک user-friendly رابط
  • ویرایش فایل های htaccess. بدون FTP
  • بلاک کردن ربات های نامناسب
  • افزودن جعبه نشانه گذاری لینک های سایت
  • تولید خودکار متا دیسکریپشن
  • پشتیبانی از AMP

3- افزونه Rank Math

Rank Math به احتمال زیاد قدرتمندترین افزونه سئو وردپرس موجود می باشد. روند فعالیت این افزونه به صورتی است که علاوه بر ویژگی هایی که دارد سعی می کند که نکات مربوط به user-friendly را به خوبی رعایت کند. حتی یک setup wizard برای راهنمایی شما برای نصب این افزونه وجود دارد.

در نهایت باید بررسی کنیم که این افزونه چه ویژگی هایی دارد که بقیه رقبایش ندارند؟

  • ادغام کنسول جستجو گوگل
  • ریدایرکت
  • نشانه گذاری های rich snippet
  • کارت توضیحات خلاصه برای Facebook و Twitter

این افزونه حتی قسمتی برای نشان دادن تعداد کاربرانی است که به واسطه اخطار 404 موفق به ورود به صفحه سایت نشده اند. سپس به راحتی می توانید با بررسی URL این صفحه متوجه شوید که چه تغییراتی باید در روند کار خود به وجود بیاورید. به عنوان مثال می توانید در آدرس صفحه تغییراتی ایجاد کنید یا اصلا به طور کلی آن صفحه سایت را پاک کنید. اگر از این به بعد قصد استفاده از این افزونه را دارید، می توانید اطلاعات مورد نیاز خود از افزونه قبلی را به آن انتقال دهید.

4- افزونه The SEO Framework

SEO Framework هم یکی از کارآمدترین افزونه هایی است که می توان از آن استافده کرد. این افزونه در بهترین حالت سعی می کند تا از رقبای خود عقب نیفتد. البته در این زمینه بسیار عالی نیز عمل کرده است. همچنین عملکرد هوشمندانه یکی از مهمترنی ویژگی های این افزونه می باشد.

5- افزونه Easy Table of Contents

گوگل پیشنهاد کرده است تا به جای استفاده از محتواهای بسیار طولانی برای وب سایت خود، آن ها را به چندین قسمت منطقی که به صورت انکرپیج های داخلی باشند، تبدیل کنید. نکته مهم در این زمینه این است که تبدیل شدن یک محتوا طولانی به چندین محتوا، عنوان های بیشتر و سازمان یافته تری را برای شما به وجود می آورد.

Easy Table of Contents افزونه ای است که به شما در این زمینه بسیار کمک خواهد کرد. ویژگی را در صفحات سایت شما ایجاد می کند تا کاربران به راحتی بتوانند به محتواهای دیگر شما دسترسی داشته باشند. این افزونه از آنجایی که در محتواهای غیرضروری طولانی را به چندین محتوا با ارزش کوتاه تقسیم می کند، در سئو سایت و بهبود چیزهای دیگری مثل بانس ریت، زمان بارگذاری صفحه، رنک سایت و بسیار از موارد مهم دیگر. علاوه به این موارد می تواند در SERP ها رتبه شما را به شدت تقویت کند که موجب افزایش CTR می شود.

یکی از ویزگی های منحصر به فردی که این افزونه دارد قابلیت تنظیم فوق العاده آن استو شما به راحتی می توانید تغییراتی که مدنظرتان می باشد را در روند فعالیت این افزونه به وجود بیاورید.

6- افزونه Broken link checker

Broken link checker به بررسی لینک های مشکل دار داخلی و خارجی و به طور کلی هر مشکلی که شما در لینک سازی خود داشته باشید، می پردازد. اگر بتواند مشکلی پیدا کند، به شما کد وضعیت HTTP، انکر تکست و منبع لینک را اطلاع می دهد. این افزونه به صورت پیش فرض همیشه در حال فعالیت است؛ بنابراین می تواند به شکل منظم، به بررسی مشکلات مربوط به لینک سازی سایت شما بپردازد.

ویژگی مهم تر و بهتری که این افزونه دارد این است که شما می تواند در سریع ترین زمان ممکن و به راحتی هرچه بیشتر، لینک های مشکل دار سایت خود را تصحیح کنید. مثلا می توانید با کلیک بر روی Unlink در قسمت Broken Link به راحتی لینک های شکسته شده را از بین ببرید. بعد از حذف آن ها، این افزونه به شما لینک هیا جایگزین را پیشنهاد می کند که با استفاده از آن ها روند بهتری در لینک سازی وب سایت خود خواهید داشت. این قضیه در مورد ریدایکت ها نیز به همین صورت است.

نکته منفی که بیشتر کاربران این افزونه با آن مشکل دارند، این است که فعالیت های آن، باعث می شوند تا سرعت بارگذاری صفحات سایتتان تا حد زیادی افزایش پیدا کنند. اگر هاست ضعیفی دارید، به هیچ عنوان استفاده از این افزونه برای شما پیشنهاد نمی شود. یکی از کاربران گزارش داده است که با استفاده از این افزونه چیزی حدود 20 درصد از ترافیک سایتش را از دست داده است؛ چراکه محاطبین سایت او به سرعت بارگذاری وب سایت او اهمیت زیادی می دادند.

7- افزونه Shortpixel

وظیفه اصلی Shortpixel، فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر سایت می باشد. با یک بررسی ساده می توانید بفهمید که تصاویر، یکی از اصلی ترین مواردی هستند که در هنگام ورود به یک سایت، دیرتر از بقیه موارد بارگذاری می شوند. در نتیجه می توان نتیجه گرفت که بهینه سازی تصاویر، یکی از مهمترین مواردی است که در بهبود سرعت سایت، تاثیر زیادی دارد که از سال 2010 یکی از اصلی ترنی فاکتورهای رتبه بندی گوگل به حساب می آید.

استفاده از افزونه Shortpixel برای تمامی کاربران بسیار ساده می باشد. چراکه بعد از اینکه آن را نصب کردید، به صورت خودکار بهینه سازی تصاویر شما انجام می شود و همچنبن از تمامی فرمت ها پشتیبانی می کند.

8- افزونه a3 Lazy Load

a3 Lazy Load افزونه ای است که در بهبود بارگذاری صفحات سایت تاثیر بسیار زیادی دارد. به این صورت که از بارگذاری تصاویری که در صفحه نمایش کاربر نیستند، جلوگیری می کند. بعد از نصب و فعال سازی این افزونه کاربردی، بهینه سازی تمام صفحات شما شروع می شود.

9- افزونه HREFLANG Tags Lite

Hreflang یک ویژگی HTML است که برای مشخص کردن زبان و موقعیت جغرافیایی یک وب سایت استفاده می شود. اگر در وب سایت خود از صفحات مختلفی استفاده می کنید که دارای زبان متفاوتی هستند، پیشنهاد می کنیم که حتما از Hreflag tags استفاده کنید تا گوگل متوجه این تغییر زبان بشود. بعد از نصب این افزونه، می توانید URL و Languege صفحات مدنظر خود را به راحتی مشخص کنید.

البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که این افزونه بیشتر برای وب سایت هایی مناسب است که تازه شروع به کار کرده اند؛ بنابراین اگر وب سایت بزرگ و فعالی دارید، بهتر است که از روش های مناسب تر برای استفاده از تگ های hreflang استفاده کنید.

آموزش افزونه سئو وردپرس,آموزش تنظیمات افزونه سئو وردپرس,آموزش کار با افزونه وردپرس

10- افزونه Redirection

این افزونه یکی از ساده ترین های نوع خود برای پیاده سازی ریدایگرت 301 می باشد. کاربرد آسانی دارد و به راحتی می توانید با وارد کردن URL جدید و قدیم، عملیات ریدایکرت صفحات سایت خود را به خوبی انجام دهید. این افزونه همچنین از انواع دیگر ریدایکرت پشتیبانی می کند.

11- افزونه WP Super Cache

Caching یکی از ضروری ترین مواردی است که به شما کمک می کند تا سرعت سایت خود خود را تا جایی که امکان دارد، افزایش دهید.

Caching چیست؟ هنگامی یک مرورگر قصد ورود به سایتی رادارد، اطلاعاتی را از آن دریافت می کند. حال نکته مهمی که وجود دارد این است که در اکثر مواقع، این اطلاعات و نتایج، یکسان هستند. در نتیجه خیلی بهتر است که برای بهبود روند بارگذاری سایت، این اطلاعات ذخیره شوند تا دوباره نیاز به بارگذاری نداشته باشند. Caching به روند ذخیره سازی این اطلاعات گفته می شود.

حال با توجه به تعریفی که در بالا ارائه کردیم، کاری که WP Super Cache انجام می دهد این است که نسخه های ثابت HTML از محتوای سایت شما ایجاد می کند.

12- افزونه Autoptimize

Autoptimize اسکریپت ها و استایل ها را کوچک و فشرده سازی می کند (i.e.، CSS، Javascript، HTML و …). درست مثل موارد بالا، این افزونه هم باعث می شود سرعت بارگذاری سایت شما به شدت افزایش می دهد. همچنین اب برخی از افزونه های دیگر ادغام می شود تا بتواند در روند سئو سایت شما عملکرد خوبی از خود ناشن دهد.

13- افزونه Really Simple SSL

HTTPS یک فاکتور رنک بندی گوگل محسوب می شود؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که شما در سال 2019 SSL داشته باشید. Really Simple SSL به راحتی به شما در این زمینه کمک خواهد کرد. همچنین می تواند در ادغام محتوا سایت نقش مؤثری داشته باشد که معمولا یکی از دغدغه های تیم های تولید محتوا است.

14- افزونه Anti-spam

Anit-spam نظرات اسپم را بدون استفاده از captcha فیلتر کند. نظرهای اسپم تا زمانی برای سئو سایت شما خطری ندارند که لینکی در آن ها نباشد. اما با این حال این افزونه در بهینه سازی نظرات سایت شما نقش مهمی می تواند داشته باشد. به هر حال احتمال این هست که نظرات منفی بدون لینک هم تاثیر در سئو شما بگذارد. تنها با نصب آن می توانید از بروز همچنین نظراتی در مقاله های خود، جلوگیری کنید.

15- افزونه Rel NoFollow Checkbox

nofollow کردن لینک ها در وردپرس در صورتی کار آسانی است که شما روند کار HTML را خوبی بلد باشید. اما برخی از افراد ویرایش کردن بصری را بیشتر ترجیح می دهند نسبت به کدنویسی ها. در نتیجه با استفاده از افزونه Rel Nofollow Checkbox می توانید یک رابط کاربری وردپرس بصری برای ویرایش صفحات  سایت خود داشته باشید.

در نهایت امیدواریم که مطالبی که گفته شد برای شما تا حد بسیار زیادی کارساز بوده باشد و امیدواریم که همیشه در روند بهبود کسب و کار آنلاین خود موفق باشید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی